Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben KUQI

Ky fermer meret me kultivimin e domates Matias. Ai prodhon rreth 60 kunjtal ne vit dhe e shet me rreth 50 lek per kilogram. Fermeri garanton cilesi te larte. Ai gjithashtu shet rreth 50 dengje jonxhe ne vit dhe 4 vica. Per nevojat e tij familjare ai rrit disa pula fshati, vezet e te cilave i konsumojne familjarisht.

Ferma Arben KUQI
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Matias

Domate e pjekur mire dhe e shijshme.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

50 dëngje në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky produkt perdoret si ushqim per bagetine.

Viça
Viça 55.000 Lekë/krerë

4 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vica te rritur me ushqim natyral. Kane mish te shijshem dhe te shendetshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5