Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ermal SENKA

Ky fermer meret me kultivimin e domates, trangullit, patellxhanit, kungullit dhe specave. Ai prodhon 60, 30, 40, 30, 50 kunjtal perkatesisht per secilin produkt. Fermeri garanton prodhim bio dhe te shendetshem fale eksperiences disa vjecare ne kultivimin e ketyre kulturave.

Ferma Ermal SENKA
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt bio dhe i shendetshem. Rekomandohet per te gjithe familjen.

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt i fresket, i kultivuar pa pesticide. Varietet i gjate.

Patëllxhan
Patëllxhan 100 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt bio, i shendetshem dhe i pershtatshem per gjelle dhe turshi.

Kungull
Kungull 120 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt shume i shendetshem per organizmin e neriut. Garantohet cilesi e larte.

Speca
Speca 70 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Per skuqje

Produkt i fresket, i pershtatshem per skuqje dhe per gjele.Cmimi i produktit varion nga 50-120 leke ne varesi te kohes kur del prodhimi ne treg.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5