Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Adem TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, jonxhës, perimeve të fushës si; domate e speca si edhe rritjen e një viçi. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Z. Adem ka 20 vjet që kultivon të tilla produkte bujqësore dhe blegtorale dhe i tregton ato në tregun vendas.

Ferma Adem TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë kultivar bio dhe përdoren për sallatë, salcë, gjellë dhe turshi.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për mbushje, sallatë, pjekje, skuqje, turshi dhe gjellë

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Kanë mish të shijshëm sepse viçat ushqehen me qumësht dhe kullotë natyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5