Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Tomorr TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit dhe të perimeve të fushës: si domate, speca dhe patëllxhanë. Fermeri tregton vetëm pak misër, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Fermeri ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi dhe kështu tregon shumë pak produkte. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej mëse 20 vjetësh.

Ferma Tomorr TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Eshtë produkt bio dhe ka shije të mirë.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoret për mbushje, pjekje në zgarë, skuqje, sallatë dhe turshi.

Patëllxhan
Patëllxhan 40 Lekë/kg

50 kg në 3 muaj

Përdoret për mbushje, pjekje, skuqje dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5