Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sami TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, jonxhës, grurit dhe kultivimin e 3 dynym ullinj që nuk kanë hyrë akoma në prodhim. Fermeri tregton misër, jonxhë dhe së shpejti pritet të dalë në treg me produktin ullinj. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej më shumë se 20 vitesh. Z.Sami i tregton produktet e tij në tregun vendas dhe kërkohen nga konsumatorët.

Ferma Sami TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Dajti

Prodhon një bukë cilësore sepse kultivari është bio.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

0 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi dhe vajs.

Përdoret për kriposje dhe prodhim vaji cilësor që është shumë i kërkuar në treg.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5