Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mustafa TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, jonxhës perimeve të fushës si domate e speca, si edhe me kultivimin e 2 dynym ullinj që nuk kanë hyrë në prodhim. Fermeri tregton misër, jonxhë dhe së shpejti do të dalë në treg me produktin ullinj, ndërsa perimet e fushës i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej 15 vjetësh. Fermeri i tregton produktet e tij në tregun vendas.

Ferma Mustafa TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

600 kg në 3 muaj

Varieteti: Amerikane

Përoret si ushqim bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Eshtë produkt bio dhe ka shije të vecantë.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoret për mbushje, pjekje, skuqje, sallatë, salcë dhe turshi.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

0 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi, greke dhe italian.

Përdoren për kriposje dhe prodhim vaji.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5