Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bujar TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, jonxhës, tërshërës dhe rritjen e një vici. Fermeri tregton një viç. Ai del rrallë në treg sepse ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi. Fermeri prodhon dhe tregton produkte cilësore. Z. Bujar ka 10 vjet që kultivon të tilla produkte.

Ferma Bujar TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tërshërë
Tërshërë 25 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Përdoret si ushqim për bagëtitë si masa e gjelbërt ashtu edhe prodhimi.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

300 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

400 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Kanë mish të shijshëm sepse viçat ushqehen me qumësht dhe kullotë natyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5