Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Adriatik TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, jonxhës, perimeve të fushës si: domate, speca dhe patëllxhana. Fermeri tregton misër dhe jonxhë, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Z. Adriatik prodhon produkte cilësore dhe përdor kultivarë bio prej 10 vjetësh. Ai i tregton produktet e tij në tregun vendas.

Ferma Adriatik TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,500 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë

Janë kultivar bio dhe kanë shije të mirë.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoret për mbushje, pjekje, skuqje, sallatë dhe gjellë.

Patëllxhan
Patëllxhan 40 Lekë/kg

30 kg në 3 muaj

Përdoret për mbushje, pjekje, skuqje, gjellë dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5