Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e perimeve të fushës si patate, qepë, domate e speca. Gjithashtu fermeri kultivon edhe 20 rrënjë ullinj. Ai prodhon sa për nevojate veta familjare sepse ka një sipërfaqe të vogël toke në përdorim.

Z. Fatmir prodhon produkte cilësore dhe bio. Ai ka 10 vjet që kultivon të tilla produkte.

Ferma Fatmir TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

200 kg në 1 muaj

Varieteti: Fabola

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt. Japin prodhim dhe janë rezistente ndaj sëmundjeve të stinës.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: E bardhë

Përdoret për sallatë dhe gjellë. Konsumohet e njomë dhe e thatë.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë

Janë produkt bio dhe kanë një shije të vecantë.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoret për sallatë, mbushje, pjekje, skuqje, gjellë dhe turshi.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi dhe vajs.

Përdoren për kriposje dhe prodhim vaji cilësor.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5