Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevit BAJRAMI

Kjo fermë merret me kultivimin e 4 dynym ullinj që nuk kanë hyrë akoma në prodhim, me rritjen e një lope dhe të një vici, si edhe me kultivimin e domates dhe të specit të fushës. Ai tregton një vic, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Gjithashtu fermeri pritet të dalë në treg edhe me prodhimine ullirit. Z. Xhevit prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Ai ka 20 vjet që prodhon dhe tregton të tilla produkte bujqësore dhe blegtorale dhe i tregton ato në tregun vendas.

Ferma Xhevit BAJRAMI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

0 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi dhe vajs.

Përdoret për kriposje dhe prodhim vaji cilësor e të kërkuar nga tregu.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

250 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë

Kanë shije të mirë dhe janë produkte bio.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Shërbejnë për mbushje, sallatë, salcë, pjekje, skuqje, turshi dhe gjellë.

Lopë
Lopë 150.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë prodhimtari të lartë qumështi dhe mishi.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 kg në 1 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë mish të shijshëm sepse vicat ushqehen me qumësht lope dhe kullotë natyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5