Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e jonxhës, misrit, tërshërës dhe rritjen e një lope. Fermeri prodhon produkte për nevojat e veta familjare dhe nuk tregton për shkak të sipërfaqes së vogël të tokës që ka në pronësi. Ai prodhon produkte cilësore prej mëse 10 vjetësh.

Ferma Arben TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

300 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Shërben si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

600 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Tërshërë
Tërshërë 25 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Përdoret si ushqim për bagëtitë si masa e gjelbërt ashtu edhe prodhimi.

Lopë
Lopë 150.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Ka prodhimtari të lartë qumështi dhe mishi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5