Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hatixhe TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, portokalleve, të perimeve të fushës si: domate, speca dhe tranguj. Fermerja tregton misër dhe portokalle, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ajo prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Znj. Hatixhe ka 20 vjet që kultivon të tilla produkte bujqësore.

Ferma Hatixhe TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

400 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Shërben si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera uhqyese të larta.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë

Janë produkte bio dhe kanë një shije të vecantë.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Shërbejnë për mbushje, sallatë, pjekje, skuqje, turshi dhe gjellë.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

70 kg në 3 muaj

Varieteti: Danezë

Përdoret për sallatë dhe turshi.

Portokalle
Portokalle 70 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Grek

Përdoren për konsum të freskët dhe prodhim lëngjesh të ndryshme. Kanë kokërr të madhe dhe pak levozhgë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5