Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Besim TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e perimeve të fushës si; patate, qepë, domate, fasule dhe tranguj. Fermeri prodhon sa për nevojate veta familjare. Ai nuk tregton produkte sepse ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi. Fermeri prodhon produkte cilësore dhe bio.Z. Besim ka 15 vjet që kultivon të tilla produkte bujqsore.

Ferma Besim TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

200 kg në 1 muaj

Varieteti: Liseta

Kanë shije të mirë dhe skuqen e gatuhen shpejt.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: E bardhë

Shërben për sallatë dhe gjellë. Konsumohet e njomë dhe e thatë.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë produkte bio dhe kanë shije të mirë në sallatë, turshi dhe gjellë.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Danezë

Përdoren për sallatë dhe turshi.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

30 kg në 1 muaj

Varieteti: E shkurtër

Gatuhen shpejt dhe kanë shije të mirë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5