Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Klodi NDONI

Ky fermer meret me kultivimin e 40 kunjtal domate dhe 50 kunjtal trangull. Fermeri ka vite qe kultivon kete kulture dhe garanton cilesi te larte. Per konsum familjar ai rrit disa shpeze.

Ferma Klodi NDONI
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

4,000 kg në 6 muaj

Varieteti: 420 ce

Domate sere, e shijshme dhe prodhim i vone.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

5,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt bio, i shendetshem dhe i keshillueshem per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5