Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fjorid MUCO

Ferma Fjorid Muco me vendodhje ne Kamcisht te Lushnjes eshte nje ferme me eksperience te gjate ne kultivimin e perimeve. Ferma kultivon domate dhe tranguj. Produktet jane te veres dhe domatja eshte varietet bela ndersa trangulli spartak. Ferma ka gjithashtu agrume dhe pula per perdorim personal.

Ferma Fjorid MUCO
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bela.

Domate e vogel e shijshme, e kultivuar bio.

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak.

Trangull bio e i gjate, perfekt per sallate dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5