Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Behxhet TAHIRI

Kjo fermë ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi dhe kështu kultivon vetëm perime të fushës për nevojat e veta familjare. Fermeri kultivon patate, qepë, domate, speca, fasule.Ai prodhon produkte cilësore dhe përdor fara bio. Z. Behxhet ka 15 vjet që kultivon të tilla produkte bujqësore.

Ferma Behxhet TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

200 kg në 1 muaj

Varieteti: Liseta

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: E bardhë

Përdoret për sallatë dhe gjellë. Konsumohet e njomë dhe e thatë.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë produkte bio dhe kanë shije të mirë.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoret për mbushje, sallatë, pjekje, skuqje, turshi dhe gjellë.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

40 kg në 1 muaj

Varieteti: E shkurtër

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5