Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bukurie ZONJA

Ne fermen Bukurie Zonja kultivohen domate dhe fare jonxhe. Ne kete ferme do te gjeni gjithashtu pula deti dhe fshati si dhe veze pule. Ferma zoteron 20 pula deti dhe 30 pula fshati ne nje vit. Ferma ndodhet ne fshatin Kamcisht te Lushnjes.

Ferma Bukurie ZONJA
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Domate e shijshme e forte, perfekte per sallate.

Pula Deti
Pula Deti 700 Lekë/kg

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Pula dhe gjela deti te shendetshem dhe me mish mjaft te shijshem.

Farë jonxhe
Farë jonxhe 450 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fare jonxhe cilesi e pare dhe mjaft produktive.

Pula fshati
Pula fshati 2.500 Lekë/krerë

30 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Pula te gjalla e te shijshme te rritura ne kullota dhe pa ilace.

Vezë pule
Vezë pule 13 Lekë/njësi

100 njësi në 1 muaj

Varieteti: Vendi.

Veze te fresketa pule fshati, te keshillueshme te skuqura te zjera ose ne gatime te ndryshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5