Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mico PRENCE

Kjo ferme kultivon domate, bostan, kungull dhe kastravec, perkatesisht 60, 60, 2 dhe 60 kunjtal. Fale eksperiences disa vjecare fermeri garanton produkte cilesore dhe te shendetshme. Per konsum familjar ai mbareshtron nje lop dhe rrit disa shpeze.

Ferma Mico PRENCE
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

6,000 kg në 6 muaj

Varieteti: 420 ce

Domate me shije te mire dhe e shendetshme.

Pjepër
Pjepër 50 Lekë/kg

6,000 kg në 6 muaj

Varieteti: I verdhe

Produkt i embel, me shije te mire dhe i shendetshem

Kungull
Kungull 120 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt me vlera te larta ushqyese. I rekomanduar te perdoret shpesh nga e gjithe familja.

Kastravec
Kastravec 50 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Varietet i shijshem dhe prodhim bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5