Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jerin GJATA

Ky fermer eshte i njohur per prodhimin e domates dhe pjeprit te lashte. Fermeri kultivon 70 kuintal domate Izmir dhe rreth 3 dylym toke e ka mbjelle me pjeper. Ai gjithashtu kultivon perime dhe fruta per konsum familjar.

Ferma Jerin GJATA
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Pjepër
Pjepër 50 Lekë/kg

500 kg në 6 muaj

Varieteti: I lashte

Pjeper dimeror, i shijshem dhe shume i embel.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

7,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Bela

Domate sere e shijshme dhe e pjekur mire.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5