Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Besim TAHIRI

Ne fermën e z. Besim do të gjeni të kultivuar një sipërfaqe prej 1 dynym rrush që e prodhon raki, si edhe perime të fushës si: domate, qepë, patate dhe speca. Fermeri prodhon për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe përdor fara bio që prej 20 vjetësh.

Ferma Besim TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki rrushi
Raki rrushi 500 Lekë/litër

20 litra në 1 muaj

Varieteti: Rrushi

Përdoret si pije dhe është e pregatitur mirë nga fermeri.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

200 kg në 1 muaj

Varieteti: Liseta

Kanë shije të mirë dhe gatuhen e skuqen shpejt.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: E bardhë

Përdoret për sallatë dhe gjellë. Konsumohet e njomë dhe e thatë.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Ahmati

Kanë prodhimtari dhe janë të shijshme.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoret për mbushje, pjekje, skuqje, turshi, sallatë dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5