Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mustafa BAJRAMI

Kjo fermë merret me kultivimin e 1 dynym ullinj dhe të perimeve të fushës si: domate, speca, faule dhe tranguj. Fermeri trgton ullinj, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte bio dhe cilësore. Z. Mustafa ka 20 vjet që kultivon të tilla produkte dhe i tregton ato në tregun vendas.

Ferma Mustafa BAJRAMI
Adresa Mlizë, në kodër
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi dhe vajs.

Përdoret për kriposje dhe prodhim vaji.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Ka shije të mirë dhe përdoret për sallatë, turshi, salcë dhe gjellë.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Shërben për mbushje, sallatë, pjekje, skuqje, turshi dhe gjellë.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

50 kg në 1 muaj

Varieteti: E shkurtër

Kanë shije të mirë dhe gatuhet shpejt.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Danezë

Përdoren për sallatë dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5