Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arqile PETRA

Ky fermer kultivon dhe shet trangull Danez, rreth 40 kunjtal ne 6 muaj. Prodhimi eshte bio. Ai kultivon per interesat e tij familjare fruta, [erime dhe rrit disa zogj.

Ferma Arqile PETRA
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

4,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Danez

Produkt bio. I pershtatshem per sallate dhe per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5