Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Haxhi BAJRAMI

Kjo fermë merret me kultivimin e 60 rrënjë ullinj që pritet të hyjnë sëshpejti në prodhim, rritjen e një lope dhe të gjelave të detit, si edhe kultivimin e misrit. Fermeri tregton gjela deti, ndërsa produktet e tjera ai i përdor për nevojat e veta familjare. Ai pritet të dalë në treg edhe me produktin ullinj. Z. Haxhi prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej 20 vjetësh dhe i tregton ato në tregun vendas.

Ferma Haxhi BAJRAMI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

700 kg në 3 muaj

Varieteti: Frontoi dhe vajs.

Përdoren për kriposje dhe prodhim vaji.

Lopë
Lopë 150.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Ka prodhimtari të lartë mishi dhe qumështi e nënprodukteve të tij.

Gjela deti
Gjela deti 700 Lekë/kg

100 krerë në 1 muaj

Kanë mish të shijshëm dhe janë ushqimi tradicional i natës së ndërrimit të viteve.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5