Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Igli JANI

Ne kete ferme do te gjeni pjeper dhe domate. Pjepri eshte varietet vendi dhe si sasi shkon 4000 kiligram ne vit ndersa domatja eshte varietet mangos dhe si sasi shkon 6000 kilogram ne vit. Ferma zoteron gjithashtu nje lope per nevojat personale.

Ferma Igli JANI
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Pjepër
Pjepër 50 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Pjeper i embel dhe plot leng.

Domate
Domate 20 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos.

Domate e vogel, e kuqe, perfekte per sallate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5