Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pëllumb TANUSHI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit rritjen e një vici dhe kultivimin e perimeve të fushës si: domate e patate. Fermeri tregton një vic, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Z. Pëllumb ka 10 vjet që prodhon produkte bujqësore dhe blegtorale.

Ferma Pëllumb TANUSHI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Kanë mish të shijshëm sepse vicat ushqehen me qumësht lope.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë bio dhe kanë shije të mirë.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

150 kg në 1 muaj

Varieteti: Liseta

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5