Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Luan GURABARDHI

Kjo fermë merret me kultivimin e 2 dynym misër, 2 dynym bamje, jonxhe, domate dhe rritjen e një lope. Fermeri tregton bamje, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon produkte cilësore që prej 15 vjetësh. Z. Luan i tregton produktet e tij në tregun vendas dhe janë të pëlqyera nga konsumatorët.

Ferma Luan GURABARDHI
Adresa Mlizë, në kodër.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,200 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Bamje
Bamje 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Kanë shije të mirë dhe pergatiten për gjellë.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Lopë
Lopë 150.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Ka prodhimtari të lartë mishi, qumështi e nënprodukteve të tij.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë

Kanë shije të mirë sepse është produkt bio dhe përdoret për sallatë, salcë, turshi dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5