Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhina BARDHO

Ferma Xhina Bardho eshte nje ferme e vogel ne fshatin e Kamcishtit ne Lushnje. Kjo ferme merret me kultivimin e domateve dhe njihet per cilesine e larte. Ferma prodhon mesatarisht 7000 kilogram domate ne vit. Ne kete ferme ka dhe perime apo frutore te tjere per nevojat e tyre personale.

Ferma Xhina BARDHO
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: matias dhe 420ce

Domate te medha te forta dhe te pershtatshme kryesisht per sallate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5