Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nikoll NDONI

Ky fermer meret me kultivimin e domates dhe te trangullit. Ai prodhon rreth 50 kunjtal domate dhe 40 kunjtal trangull. Per interesat e tija familjare ai prodhon fruta dhe perime te ndryshme si dhe rrit disa shpeze.

Ferma Nikoll NDONI
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir

Prodhim bio. I shijshem dhe rezistent.

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Produkt i pershtatshem per sallat dhe per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5