Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lulzim SENKA

Ferma Lulzim Senka ndodhet ne Kamcisht te Lushnjes. Kjo ferme njihet per kultivimin e domates dhe pjeprit. Domatja eshte varietet bela, ndersa pjepri i verdhe. Ferma perdor pleh kimik dhe prodhon mesatarisht 3000 kilogram domate dhe 5500 kilogram pjeper ne vit.

Ferma Lulzim SENKA
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Domate e forte sere e periudhes nenor-janar.

Pjepër
Pjepër 60 Lekë/kg

5,500 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Pjeper bio, i embel e plot leng.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5