Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Koli MAROLLI

Ferma merret me mbareshtrimin e lopëve, të cilat i mbareshtron vetëm për prodhim mishi. Ferma ka në pronësi të saj një sipërfaqe toke prej 2500 m2, në të cilën kultivon bimë foragjere, të cilat i përdor si bazë ushqimore për blegtorinë gjate sezonit të dimrit gjithashtu kjo ferme shet edhe arra te cilat i mbledh ne natyre te lire.

Ferma Koli MAROLLI Ferma Koli MAROLLI
Adresa Fshati Trebinje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren dhe ushqehen në stallë, me jonxhe, misër, grurë dhe bimë të tjera foragjere.

Arra
Arra 200 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ka vlera ushqyese dhe shërben për përgatitjen e ëmbelsirave në pasticeri. Kryesisht për bakllavanë tradicionale shqiptare.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5