Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Theim Abdurramani

Ferma Theim Abdurramani ndodhet ne fshatin Kamcisht te qytetit te Lushnjes. Kjo ferme e vogel merret me kultivimin e domates. Domatja eshte varietet mangos dhe ferma prodhon mesatarisht nje sasi prej 5000 kilogramesh ne vit. Ferma perdor kryesisht pleh organik dhe ka nje sistem vadites me kanalizim. Fermeri ka per nevojat personale shpeze dhe perime te ndryshme ne sasi te vogla.

Ferma Theim Abdurramani
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos.

Domate e shijshme bio per sallate ose salce.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5