Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Azbi MUCO

Kjo fermë merret me shitjen e rakise dhe me rritjen e viçave, që prej disa vjetesh. Çdo gje në këtë fermë është bio.

Ferma Azbi MUCO Ferma Azbi MUCO
Adresa Fshati Trebinje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Vicat kan mish me shije te mire per arsye se vicat kullosin ne natyre. Ky lloj produkti perdoret per konsum te perditshem.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

40 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle e eger

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga kumbullat dhe është e kërkuar në tregun Vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5