Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Baki MUCO

Ne kete ferme do te gjejme nje fermer te perkushtuar per te rritur vica te natyrshem, te cilet i kerkon tregu. Vicat jane te rritur ne menyre natyrale dhe nuk jane me dhjame.

Ferma Baki MUCO
Adresa Fshati Trebinje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj, janë të rritur në mënyrë natyrale.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5