Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ernestel STARRE

Ky fermer kultivon trangull dhe domate rreth 50 kunjtal ne vit. Domatja eshte varietet Izmir, kurse trangulli Danez. Fermeri kultivon per familjen e tij fruta dhe perime te ndryshme.

Ferma Ernestel STARRE
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 60 Lekë/litër

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Varietet i pershtatshem per tu bere turshi.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir

Varietet i shijshem dhe rezistent.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5