Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Guri KAJA

Ferma Guri Kaja eshte nje ferme e vogel me vendodhje ne fshatin Kamcisht te Lushnjes. Ne kete ferme do te gjeni domate te varietetit 420ce. Ferma prodhon rreth 4000 kilogram domate ne vit. Ferma ka dhe pjeper te vone. Ne ferme ka gjithashtu pula dhe agrume per nevoja personale.

Ferma Guri KAJA
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: 420ce.

Domate e forte dhe e shijshme. E kultivuar bio.

Pjepër
Pjepër 70 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: I vone.

Pjeper rezistent, bio dhe i embel.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5