Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Artur SENKA

Kjo familje kultivon pjeper dhe domate, rreth 20 kunjtal per secilin produkt. Per konsum familjar ky fermer prodhon perime, fruta dhe rrit disa zogj fshati. Fermeri ka shume vite qe meret me kultivimin e ketyre kulturave dhe garanton cilesi te larte.

Ferma Artur SENKA
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bela

Produkt bio. I rekomanduar per te gjithe familjen.

Pjepër
Pjepër 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe

Produkt bio, i pjekur mire dhe shume i embel

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5