Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Blerim MUCO

Ferma merret me vjeljen e mjaltit dhe shet edhe nje vic qumeshti ne vit. Ferma ushtron aktivitetin e saj prej 15 vitesh. Vitet e fundit ferma është duke e zjeruar aktivitetin e saj prodhues.

Ferma Blerim MUCO Ferma Blerim MUCO
Adresa Fshati Trebinje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi ka nje shije te mire per arsye se vicat kullosin ne natyre. Ky lloj produkt perdoret per konsum te perditshem, mishi i vicit ka vlera ushqyese.

Mjaltë
Mjaltë 1.200 Lekë/kg

10 kg në 12 muaj

Varieteti: Natyral

Mjalti është shumë cilesor sepse bletët ushqehen në natyre ku zona ka lule të shumta. Shërben për kurimin e disa sëmundjeve të ndryshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5