Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pandeli MAROLLI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Shet një vic në vit. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm.

Ferma Pandeli MAROLLI
Adresa Fshati Trebinje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 38.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat jane te rritur ne menyre natyrale dhe kane mish te shijshem me shume vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5