Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Skerdi TOSHKESI

Ne fermen Skerdi Toshkesi kultivohen domate dhe miser. Domatja eshte e varietetit mangos ndersa misri i bardhe. Ne kete ferme ka gjithashtu 3 vica cdo vit. Ferma ka nje eksperience dhjetra vjecare ne bujqesi.

Ferma Skerdi TOSHKESI
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 20 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos.

Domate e shijshme dhe e perdorshme per sallate ose turshi.

Misër
Misër 20 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe.

Miser per kafshet, njerezit ose per pergatitje buke misri.

Viça
Viça 55.000 Lekë/krerë

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Vica te beshem e te njome te rritur ne kullota.

Pjepër
Pjepër 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: I vone

Produkt bio, cilesor dhe i shijshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5