Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Maldin MUSO

Ferma meret me kultivimin e molles dhe ka nje eksperience 20 vjecare. Ferma ka nje siperfaqe reth 12 dynyme. Kultivimi dhe punimi behet me makineri. Nuk perdoren helme dhe kimikate stimuluese te demshme. Prodhimi eshte cilesor dhe i pa demtuar.

Ferma Maldin MUSO
Adresa Korce-Bilisht Mancurisht km. 23
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varieteti Gold eshte nje varietet shume i shijshem dhe i kerkuar nga tregu vendas dhe i huaj. Eshte shume i lengshem dhe permban proteina e vitamina qe ndihmojne per mire ne aparatin tretes te njeriut .

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Ajdaret

Molle e shijshme dhe dietike. Është tepër rezistente dhe mund të ruhet kollaj në kushte frigoriferike dhe magazinë.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Cadel

Varietet i ri ne treg, teper i shijshem dhe i kerkuar kohet e fundit nga konsumatoret vendas. Mund te ruhet ne kushte frigoriferike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5