Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kristaq KOCI

Ne fermen Kristaq Koci do te gjeni tranguj dhe domate. Trangujt jane varietet spartak ndersa domatet varietet mangos. Ferma prodhon mesatarisht 5500 kilogram domate dhe 6000 kilogram ne vit.

Ferma Kristaq KOCI
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

5,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Trangull i gjate e plot shije.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

6,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Mangos

Domate bio, e shijshme per gjelle, sallate ose salce.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5