Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zabit BALLA

Ne fermen Zabit Balla do te gjeni patellxhan dhe pjeper. Patellxhani eshte varietet vendi ndesa pjepri varietet dikti. Femeri ka nje eksperience te gjate ne bujqesi dhe prodhon mesatarisht 7000 kilogram patellxhan dhe 5000 kilogram pjeper ne vit.

Ferma Zabit BALLA
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patëllxhan
Patëllxhan 50 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt bio per pjekie, skuqje, turshi dhe gatime te tjera.

Pjepër
Pjepër 60 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Dikti.

Pjeper bio, i embel dhe plot leng.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5