Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sokol MHILLKA

Ky fermer merret me kultivimin e trangullit dhe te domates prej disa vitesh. Ai kultivon 60 kunjtaltrangull dhe 80 kunjtal domate. Fermeri garanton produkt bio dhe cilesor. Per konsumim vetjak ai mbareshtron nje lope dhe rrit disa shpeze.

Ferma Sokol MHILLKA
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

6,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Danez

Varietet i pershtatshem per konsumim ne sallate dhe per tu bere turshi.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

8,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Sere

Produkt cilesor dhe i shijshem. Perdoret per sallatra, salce apo gjelle.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5