Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ervis BRAHOLLI

Ferma ka një sipërfaqe toke prej 1.5 ha në të cilën prej një kohe të gjatë kultivon mollën edhe qershinë, gjithashtu ferma kultivon edhe për të plotësuar nevojat e saj familjare me drithra apo perime. Në fermë përdoret plehu oranik si plehërim bazë dhe ai kimik si pleh lotësues.

Ferma Ervis BRAHOLLI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25, fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Një ndër varietet më dietike dhe të shëndetshëm, i cili ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak. Këshillohet të përdoret rregullisht nga personat që vuajnë nga mbipesha dhe tensioni i lartë. Është rezistente dhe qëndron për një kohë të gjatë në magazinë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut. Ky është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirËson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e kultivuar me pleh organik, vaditur me përmbytje, shumë e shijshme në konsumim dhe me vlera të larta ushqyese.

Qershi
Qershi 120 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Belicë

Qershitë tregëtohen për konsum të freskëta, por edhe për përpunim në industrinë ushqimore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5