Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ylli PRENCE

Ky fermer prodhon trangull dhe domate, 160 dhe 130 kuintal ne vit. Domatja eshte e varietetit Bela, kurse trangulli i varietetit Spartak. Per konsum familjar ky fermer prodhon fruta dhe perime te ndryshme. Fermeri kavite qe kultivon dhe shet shet keto produkte dhe garanton cilesi te larte.

Ferma Ylli PRENCE
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 80 Lekë/kg

13,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bela

Produkt i shijshem, bio.

Tranguj
Tranguj 90 Lekë/kg

16,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt i pershtatshem per sallate dhe per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5