Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lam KOLA

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Kamcisht te qytetit te Lushnjes. Ne kete ferme kultovohen domate dhe tranguj. Domatet jane varietet vendi ndersa trangujt spartak. Ferma prodhon mesatarisht 6500 kilogram domate qe tregtohen me 40 lek per kilogram dhe 7500 kilogram tranguj qe tregtohen me 50 lek per kilogram.

Ferma Lam KOLA
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

6,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Domate e shijshme dhe e kultivuar bio.

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

7,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak.

Trangull i gjate dhe i shijshem per sallate dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5