Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Krenard MHILLKA

Ferma Krenard Mhillka ndodhet ne fshatin Kamcisht te qytetit te Lushjes . Ketu do te gjeni patellxhan, trangull dhe domate. Patellxhani dhe trangulli kultivohen ne sere dhe piqen ne muajt nentor-dhjetor. Ferma ka nje sistem ujites me pikatore dhe perdor pleh kimik.

Ferma Krenard MHILLKA
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patëllxhan
Patëllxhan 80 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Patellxhan sere i vjeshtes.

Tranguj
Tranguj 90 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez.

Trangull sere, plot leng dhe i kultivuar bio.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Domate bio, e pershtatshme per sallate, salce, gjelle dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5