Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben PRIFTI

Kjo ferme gjendet ne fshatin Shakuj te Lushnjes. Ketu do te gjeni hudhra, fasule, miser dhe grure. Hudhra dhe gruri jane varietet vendas ndersa fasulja eshte e shkurter dhe misri i verdhe hibrid. Ferma ka nje eksperience te gjate ne keto produkte.

Ferma Arben PRIFTI
Adresa Fshati Shakuj.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Hudhra
Hudhra 100 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt bio i shendetshem dhe me permbajtje oksidantesh.

Fasule
Fasule 180 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: E shkurter.

Produkt i vogel bio dhe i shijshem.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser hibrid per kafshet ose njerezit.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt cilesor per pergatitje mielli.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5