Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sokol TRIFKA

Fermeri kultivon domate dhe bostan, perkatesisht 80 dhe 60 kunjtal ne 3 muaj. Per konsum familjar fermeri prodhon disa fruta dhe perime si dhe rrit disa zogj.

Ferma Sokol TRIFKA
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 70 Lekë/kg

8,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Izmir

Domate e pjekur mire dhe e shijshme.

Pjepër
Pjepër 70 Lekë/kg

6,000 kg në 3 muaj

Varieteti: I vone

Pjeper i embel, i pjekur mire. Prodhim bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5