Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jorgaq TACI

Ferma ka një sipërfaqe prej 2 ha në të cilën kultivon mollë Starkingë Hajdare, Gold. Gjithashtu kultivon edhe patate. Toka përdor plehun organik si plehërim bazë dhe çdo 3 vite fermeri bën një ndërhyrje me pleh organik të dekompozuar. Pemtoret janë të pa prekura nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Ferma Jorgaq TACI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25. fsahti Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Variet shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese dhe kurative. Ndihmon në uljen e kolesterolit, përmirëson aparatin tretës, përdoret për dieta të ndryshme.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë e pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në vende të thata pa lagështirë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirËson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë e shijshme dhe e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh kimik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5